Korndybet

Planternes løfte er blevet til Korndybet

15-årige Elina er den eneste raske pige i en yderpost fuld af sindssyge folk. Hun aner ikke, hvorfor vagterne forviste hende til det her sted, men hun har tænkt sig at finde ud af det. Da det en dag lykkedes at slippe væk, forsøger hun at bringe både sig selv og sin far ned fra bjerget. Men den syge mand, der valgte glemslen frem for sin datter, viser sig snart at være en lige så stor udfordring som vagterne, der er lige i hælene på hende.

Da hun opdager, at hendes forvisning er en del af en større intrige, der involverer hendes kompromisløse mor, påbegynder hun en svær rejse, der kræver, at hun undersøger forstandens grænser, den døende verden, man kalder Stenkroppen, og den sagnomspundne Baggrund, som ingen nogensinde har fundet. Den største trussel viser sig dog ikke at være dronningen, der desperat forsøger at tilintetgøre Elinas familie, men essensen i ethvert hjerte: sjælekornet der – i dets rå form – hjælper folk med at glemme enhver bekymring på bekostning af deres forstand. Desværre er kornets afbrændte skaller den eneste fødekilde, der er tilbage.

Mens den levende verden vandrer ad mørke stier, begynder det at gå op for Elina, at dens rystelser er et resultat af noget, der er så forfærdeligt, at det overgår det ildelugtende fængsel, hun flygtede fra.

Bogen er gratis og lægges løbende op på korndybet.dk

Læs KOrndybet her