Ekstramateriale fra bogen Korndybet

Her finder du ekstramateriale fra Korndybet. Der er fraklip, der ikke kom med i den endelige version af fantasyromanen. Der er billeder af kort og forsidedesign – og med tiden en masse andet, der giver dig et dybere indblik i historien og dens tilblivelse.

Fraklip

Her får du tre fraklip fra Korndybet, der – skønt de var nok så interessante – ikke passede ind i den færdige udgave af bogen. De tilbyder dig et udvidet perspektiv på historien og bringer dig endnu tættere på hovedpersonerne.

OBS! Dele af teksterne kan spoile handlingen i bogen.

En samtale om Baggrunden

Elina drøfter mange ting med overbibliotekaren Shahid i løbet af romanen. Her er en af deres glemte samtaler, der omhandler den mystiske Baggrund.

Ægteskabet der brød sammen

Dronning Sahana og kong Darshan stortrives ikke ligefrem sammen. Her får du lov til at rejse ind i Sahanas hoved og få et dybere perspektiv på sagen.

Tanker om tobenede væsner

Tulasi har måske lidt svært ved at forstå, hvad et godt ægteskab er. Her indser han dog problemet og prøver (på sin egen kejtede facon) at udtænkte løsninger herpå.

Billeder

Her finder du billeder fra Korndybet i høj opløsning. Der er kort over Stenkroppen og byen Maven. Og så er der den midlertidige forside til bogen, som er designet af forfatteren selv. En ny forside er i støbeskeen.