Kornafkog – En smertestiller med tidsfrist

”I den modsatte hånd skvulpede en lyserød væske. Glasbeholderen var skæv og sjusket udført og ledte hendes tanker over på skumle personer, der stod og solgte forbudte sager i små gyder.”

Citat fra fantasyromanen Korndybet af forfatter Tue Stengaard

Kornafkog er en fortyndet blanding af sjælekorn. Det er ikke lige så farligt at indtage som rent sjælekorn, men det er bestemt heller ikke ufarligt. Nok sløver det sanserne og gør tilværelsen lettere at holde ud, men det bringer samtidig subjektet tættere på en reel kornrejse. Af samme grund betegnes personer, der nyder dette rusmiddel, som kornbegyndere.

Det er forbudt at fremstille og indtage kornafkog. Nok tillader man folk at springe i Korndybet og overgive sig til planternes verden, men den stille form for afhængighed, der er svær at identificere, anses som yderst farlig. For selvfølgelig påvirker den folk. Selvfølgelig gør det dem irrationelle. Og verden har ikke brug for mere af den slags.

Kornafkog sælges derfor i små gyder af skumle personer. Det giver sig selv, at det er farligt både at fremstille og rende rundt med, så karrieren som sælger varer sjældent længe.


Kornafkog er blot en lille del af den spændende bog Korndybet. Læs mere om bogen her:


Relaterede artikler


Gå tilbage til leksikonet